Skottlands natur och landskap – torsdag 8 december 2022

Det blev en kväll där åhörarna fick se ypperliga bilder främst från Skottland. Landskap där dimma och vattendrag, kombinerat med ett djup, gav livfulla bilder. Eller som en åhörare uttryckte det: Erland, dina bilder är ju mer konstverk än naturbilder!

Mellan landskapsbilderna dök det även upp havsfåglar i närbild, såsom lunnefågel och havssula. Kvällen bjöd även på tips på hur man ska bygga upp en bild för att få den bra veta ett och annat om Skottlands spännande historia.

/Henrik

Slängda ölburkar drar till sig skalbaggar (mest olika asbaggar) då de kvarvarande dropparna surnar och skalbaggarna tror det är ett kadaver av till exempel en sork. Sen lyckas skalbaggen inte ta sig ut och drunknar till slut.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.