Höjeåvandring 21/10

Strålande sol c:a 10gr och Sv vind. Önskeväder för en vandring. Vi startade vid Trolles backe 9.30 och var tillbaka i Lomma 14.30. Rådjur betade i solskenet och harar skuttade omkring. En hel del fåglar visade sig tex olika trastar fjällvråk, fasan, bofink mfl. Lars-Göran berättade om Höjeå vattenråd bla om hur man breddat ån och gjort den lämplig för öring. Nu närmade vi oss en massa inhägnade djur (kor) . Bonden som ägde dom kom med raska steg och varnade oss för att gå in till korna. Där fanns en jättestor farlig tjur som inte var van vid människor. Tack för den upplysningen!

Nästa anhalt golfbanan där vi avnjöt fikapaus nr två. Sedan bar det hemåt . Vi var verkligen nöjda med dagen

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.